Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun absortie/refulare produse petroliere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gates
Out Of stock
Descriere
Furtun cu profil gofrat pentru absorbtie si refulare, destinat transferului pacurei si a altor produse petroliere de uz casnic, comercial sau industrial sau in instalatii de retur de presiune joasa. Pentru transferul carburantilor rafinati (benzina si motorina), uleiurilor si a altor produse petroliere similare. Foarte flexibil si usor, ideal pentru utilizarea la cisternele de transport ca furtun de descarcare. Pentru produse petroliere cu continut aromatic de maxim 50 %.

Se poate dota cu cuple rapide pe sistem german Tankwagon (denumite eurocuple/eurocupla) tip VK si MK fabricate din alama, dar si cu alte tipuri de cuple precum: Camlock (pe sistem american), Guillemin (pe sistem francez), flanse EN/ISO/ASME/TTMA, cuple cu deconectare uscata (Dry Disconnect Couplings, abreviate DDC), cuple API RP 1004 sau altele.

Pentru mai multe informatii privind diametrele disponibile si caracteristici tehnice, va rugam sa descarcati fisa tehnica, accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura