Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Colier fonta SL / SK DIN 20039 A / B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
SL / SK
Out Of stock
Descriere
Colierele SL / SK cu doua suruburi de strangere se fabrica in doua variante constructive: fara urechi pentru guler de siguranta (tipul SL) conform standardului DIN 20039 A sau cu urechi pentru guler de siguranta (tipul SK) conform standardului DIN 20039 B.

Ambele tipuri de coliere sunt prevazute pe interior cu cate 2 talpi de strangere (cu grosime pierduta de la mijloc spre capete) al caror rol este de a asigura o strangere cat mai uniforma pe tot diametrul exterior al furtunurilor, chiar si atunci cand colierele sunt deschise la maxim.

Cu un corp robust, sunt foarte rezistente, putand fi utilizate in cele mai grele conditii de lucru, la presiuni de pana la 16 bar (tipul SL) sau 25 bar (tipul SK).

Colierele SL / SK se fabrica din fonta maleabila zincata si pasivata galben (fara Crom VI). Pentru diametre nominale mici (pana la 25 mm), colierele SL sunt disponibile si din inox 1.4401.

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile pentru coliere, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura