Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun compozit Petro SD conform EN 13765 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
FleXit
Out Of stock
Descriere
Furtun compozit standard conform EN 13765:2018 tipul 2, de uz general, recomandat pentru transferul sigur prin absorbtie sau sub presiune maxima de 14 bar a unei game variate de hidrocarburi cu continut aromatic de pana la 100%, benzina, motorina, kerosen, MTBE, pacura si uleiuri lubrifiante. Recomandat pentru incarcarea si descarcarea auto cisternelor, cisternelor feroviare, tancurilor de stocare si in rafinarii pentru bratele de incarcare.

Furtunurile sunt 100% antistatice, continue electric si satisfac cerintele EN si PED 2014/68/UE. Continuitatea electrica a furtunului asamblat este asigurata de catre doua fire lipite de racordurile furtunului. Acestea ajuta la disiparea sarcinilor electrostatice acumulate in timpul utilizarii si previne aparitia scanteilor. Rezistenta electrica a furtunului este mai mica de 1 Ω/m, conform cerintelor EN ISO 8031:2020.

La cerere, furtunul compozit poate fi fabricat in conformitate cu Directiva ATEX 2014/34/UE, cu manta exterioara antistatica speciala, de culoare neagra, si cablu de impamantare, versiune pentru care se poate elibera certificat ATEX (se impune cantitate minima/comanda).

Pentru mai multe informatii privind diametrele disponibile si caracteristici tehnice, va rugam sa descarcati fisa tehnica, accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura