Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla apa Geka (GK)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Gama GEKA (GK)
Out Of stock
Descriere
Cuplele simetrice Geka (GK) pot fi utilizate in sistemele de transport apa cu presiuni de pana la 20 bar (290 psi) si temperaturi cuprinse intre - 30 C (- 22 F) si + 120 C (+ 248 F) in agricultura, gradinarit si servicii publice.

Distanta intre ghearele cuplelor este de 40 mm, indiferent de diametrul nominal, motiv pentru care se pot utiliza cu succes pentru reducerea acestuia.

Nu sunt interschimbabile cu sistemul de cuple Express, fabricate conform standardului NF E 29.573 si nici cu sistemul de cuple European Air, fabricate in conformitate cu standardul DIN 3489. Din cauza varietatii de garnituri cu care sunt dotate cuplele Geka (GK) este posibil sa nu le puteti conecta cu altele provenite de la terti. Din acest motiv, va recomandam sa achizitionati perechi de cuple pentru a evita aceasta situatie neplacuta.

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura