Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla franceza Guillemin EN 14420-8 / NF E 29-572

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Gama Guillemin
Out Of stock
Descriere
Originare din Franta, cuplele Guillemin sunt cuple simetrice, fabricate conform standardelor EN 14420-8 / NF E 29-572. Cuplele Guillemin pot fi utilizate la absorbtia si transportul sub presiune a lichidelor si a materialelor solide (pulberi, prafuri, granule etc.) si sunt fabricate din materiale precum: aluminiu (AL), inox (SS) si polipropilena (PP). Nu trebuie utilizate niciodata la transportul gazelor lichefiate si a aburului suprasaturat.

Asigurarea cuplarii se face rotind inele de fixare cu care sunt dotate aceste cuple, iar o strangere suplimentara poate fi obtinuta prin utilizarea cheilor de strangere (vezi Informatii suplimentare). Cuplele Guillemin se fabrica si in varianta fara inel de fixare.

Cuplele Guillemin fabricate conform standardelor mai sus mentionate sunt interschimbabile daca sunt din acelasi material si au acelasi diametru nominal. Nu sunt interschimbabile cu sistemul de cuple DSP, fabricate conform standardelor NF S61-704 / NF S61-705 si utilizate la sistemele de stingere a incendiilor.

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura