Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Cuplele rapide pneumatice sunt cuple mama/tata, dotate cu supapa in cupla mama pentru inchiderea traseului de aer daca cupla tata nu este cuplata sau pentru deschiderea traseului la cuplarea celor doua cuple. Gama de DN-uri este vasta pornind de la DN 2.7 pana la DN 19. DN-ul cuplei reprezinta diametrul gaurii de trecere prin aceasta.

Pentru aplicatii normale cu aer comprimat, fluide non-agresive si pentru temperaturi inalte, cuplele sunt fabricate din alama, iar pentru aplicatii speciale cu cerinte de igiena (industria alimentara, farmaceutica, medicala, furtunuri pentru scafandrii) sau pentru medii agresive din industria chimica, cuplele sunt fabricate din otel inox.

Cuple rapide pneumatice sunt utilizate la capatul sistemelor de aer comprimat, pentru cuplarea furtunurilor de aer la sculele pneumatice, la realizarea traseelor de aer comprimat, la ramificatii, pentru diverse aplicatii cu aer si alte fluide in industria alimentara, industria farmaceutica, medicala, chimica pentru cuplele fabricate din otel inox.

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura