Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla vidanja Perrot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Gama Perrot
Out Of stock
Descriere
Cuplele Perrot sunt cuple rapide asimetrice pentru aplicatii grele, utilizate in agricultura la irigatii, la furtunurile din dotarea vidanjelor, in sistemele de transport pneumatic al materialelor abrazive vrac (ciment, granule, cereale si seminte etc) si in constructii.

Sunt cele mai utilizate cuple in sistemele de transport apa, mortar, bitum sau produse abrazive vrac (granule, seminte etc.), cu presiuni de lucru de la 10 (145 psi) la 20 bar (290 psi).

Forma constructiva si garnitura tip o-ring permit cuplarea celor doua parti in unghi de pana la maxim 15 grade fata de axa de simetrie a cuplelor. Pot fi fabricate din otel galvanizat, otel negru (negalvanizat) - cele sudabile - sau otel inox.

Cuplele Perrot sunt interschimbabile daca au acelasi diametru nominal. Nu sunt interschimbabile cu sistemul de cuple Bauer.

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura