Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla irigatii Bauer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Gama Bauer
Out Of stock
Descriere
Cuplele Bauer sunt cuple asimetrice, originare din Austria, fabricate din materiale precum oțel galvanizat, oțel negru (negalvanizat) - cele sudabile - sau oțel inox.

Foarte versatile datorită posibilității de cuplare în unghi de până la 30 grade față de axa de simetrie a cuplelor, sunt utilizate la cuplarea țevilor și a furtunurilor în mai toate domeniile: minerit și construcția tunelurilor, construcții civile și industriale, construcția drumurilor, transportul apei potabile și a apelor uzate, la absorbția și refularea apei în aplicații de desecare, foraj offshore / onshore, transfer păcură și produse petroliere offshore / onshore și onshore / offshore, linii by pass, sisteme de aer comprimat, transportul pneumatic al pulberilor, al granulelor și al cerealelor, bentonită, noroi de foraj, mortar, gaze și sisteme de exhaustare etc.Cuplele Bauer fabricate din inox sunt utilizate în industria alimentară, în industria farmaceutică și cea chimică.

Cuplele Bauer sunt interschimbabile dacă au același diametru nominal. Nu sunt interschimbabile cu sistemul de cuple Perrot.

Pentru informaţii privind formele constructive, diametrele şi materialele disponibile, precum şi tipuri de garnituri, vă rugăm să ne contactați.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura