Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuple speciale pentru abur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
TD
Out Of stock
Descriere
Cuplele cu deconectare uscata TD (Dry disconnect couplings) sunt cuple speciale pentru abur, fabricate in doua variante: PN 16 bar si temperatura a aburului de pana +180C si PN 25 bar si temperatura a aburului de pana la +225C. Conectarea cuplelor PN 16 bar cu cele PN 25 bar este exclusa datorita diferentelor dimensionale dintre cele doua serii. Functionarea sa se bazeaza pe principiul camei de control. Cuplele mama sunt imbracate intr-un manson ergonomic din plastic, care izoleaza termic cupla si usureaza operarea.

Cupla TD (indiferent de serie) este formata din doua jumatati (cupla mama si cupla tata), fiecare fiind dotata cu o supapa tip disc. Cuplarea se face printr-o miscare de rotatie, in timpul careia cupla tata este impinsa in cupla mama datorita canalului elicoidal practicat pe cupla tata (in fapt, profilul desfasurat al unei came). Dupa o rotatie de 10 grade, cele doua parti ale cuplei sunt conectate si etanse. Supapele se deschid la incheierea miscarii de rotatie (120 grade), eliberand canalul de curgere interior. La decuplare, in timpul miscarii de rotatie executate in sens contrar celei de la cuplare, supapele disc din cele doua jumatati se inchid etans inainte de separarea cuplelor, pentru a impiedica scaparea necontrolata a aburului.

Pentru detalii tehnice suplimentare si gama dimensionala, va rugam sa descarcati fisa tehnica accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura