Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla API RP 1004 cu flansa TTMA 4"

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
API RP 1004 : 2003
Out Of stock
Descriere
Cuplele API fabricate conform API RP1004:2003 sunt utilizate la incarcarea/descarcarea pe jos (Bottom Loading/Unloading) a cisternelor auto sau CFR. Design-ul cu 5 came permite o precize maxima la cuplare, fara joc, conferind ansamblului siguranta maxima in exploatare. Cuplarea se face in mod automat, fiind suficienta impingerea cuplei API in cupla conjugata.

Constructia cuplei este una modulara astfel incat poate fi livrata in diverse combinatii cu scopul de a fi compatibile cu o gama larga de carburanti, inclusiv alternativi, cu niveluri diferite de performanta si cu numeroase aplicatii. In functie de materialul garniturilor utilizate, cuplele sunt compatibile cu: benzina, motorina, jet, AVGAS, etanol de la E2 la E100, metanol, biodiesel de la B2 la B100, orice amestec al acestora, titei.

Presiunea maxima de lucru este de 10 bar (pentru garniturile lipite). Sunt disponibile piese de schimb, demontarea/montarea cuplelor facandu-se cu usurinta, fara unelte speciale.

Pentru informatii suplimentare si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare, accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura