Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuple speciale pentru criogenie, GNL, oxigen lichefiat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
TC
Out Of stock
Descriere
Cuplele cu deconectare uscata TC (Dry disconnect couplings) sunt cuple speciale pentru medii criogenice cu temperaturi scazute de pana la -196C, gaze lichefiate precum GNL si gaze tehnice: argon, azot lichefiat, oxigen lichefiat, fiind 100% fara grasimi. Principiul de functionare care sta la baza acestor cuple este cel al camei de control optimizate. Designul este unul ergonomic, cu maner circular pentru utilizare rapida si usoara, iar operarea cuplelor nu necesita pregatire speciala pentru utilizatori. Fata de competitori, cuplele cu deconectare uscata TC au cea mai mare rata de transfer.

Cuplele TC pentru medii criogenice sunt certificate PED 97/23/EC, TPED 2010/35/EU, CSA 276 si TSSA/CRN, iar utilizarea lor garanteaza rate de scurgeri impuse prin standarde de referinta pentru mediile respective.

Cuplele TC pentru medii criogenice sunt dotate cu supapa tip manson. Pentru conectare, cupla mama este centrata pe cupla tata si rotita, apoi, in sens orar. In timpul rotatiei, cupla tata este trasa in interiorul cuplei mama datorita canalului elicoidal practicat pe exteriorul cuplei tata (in fapt, suprafata desfasurata a unei came). Dupa o rotatie partiala de 10 grade, cele doua jumatati ale cuplei sunt permanent conectate si etansate. La finalul miscarii de rotatie (120 grade), supapele tip manson sunt deschise si canalul de curgere interior este eliberat. La decuplare, secventele descrise mai sus sunt parcurse in sens invers.

Pentru detalii tehnice suplimentare si gama dimensionala, va rugam sa descarcati fisa tehnica accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura