Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuple API Vapor Recovery (recuperare vapori)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
CVR, DVR, DAVR
Out Of stock
Descriere
Cuplele API Vapor Recovery sunt cuple Camlock, avand suplimentar un pin plasat central in cupla in scopul deschiderii supapei de pe cupla conjugata din dotarea cisternelor / rezervoarelor pentru carburanti. Sunt utilizate exclusiv pentru circuitele de recuperare vapori in timpul operatiunilor de descarcare a carburantilor. Este interzisa utilizarea lor la alte aplicatii si, in special, la transportul fluidelor.

Sunt fabricate din aluminiu, in conformitate cu standardele API si EN 14420-7, pentru presiuni maxime de  lucru de 6 bar (87 psi). Cuplele cu filet interior sunt prevazute cu o garnitura suplimentara in capatul filetului. Constructiv pot fi cu stut pentru montare in furtun, cu filet interior (la cerere si numai pentru cantitati minime impuse, cu filet exterior) sau adaptoare (reductii) de la cupla mama API Vapor Recovery la Camlock Fed Mil / EN tata (la cerere, mama).

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura