Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adaptor API filet exterior / cupla Camlock

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
API
Out Of stock
Descriere
Adaptorii API sunt utilizati la descarcarea gravitationala a carburantilor din cisterne, avand rolul de a asigura trecerea de la cuplele API din dotarea cisternelor la cuple Camlock Fed Mil / EN sau la diverse alte tipuri de cuple cu care pot fi dotate furtunurile de descarcare.

Sunt fabricate din aluminiu, in conformitate cu standardele API si EN 14420-7, pentru presiuni de lucru de maxim 6 bar (87 psi). Constructiv pot fi cu filet exterior BSP, cu cupla Camlock Fed Mil / EN tata (sau mama, la cerere) sau cu orice alt tip de cupla rapida utilizata la descarcarea produselor petrolere: Guillemin, Tankwagen (TW) etc. De asemenea, la cerere, pot fi dotate cu vizor transparent. Unghiul de inclinare intre axele de simetrie ale celor 2 cuple care formeaza adaptorul este de 15 grade.

Pentru informatii privind formele constructive, diametrele si materialele disponibile, precum si tipuri de garnituri, va rugam sa descarcati Informatiile suplimentare accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura